O podjetju

O nas

Smo družinsko podjetje Eldamedo, d. o. o., ki posluje že od leta 1990. V začetku je bila le trgovina na debelo z delovnimi zaščitnimi sredstvi, ki je sčasoma prerasla v majhno družinsko podjetje, ki zaposluje več generacij naše družine.
Kmalu po začetku delovanja se je pokazala potreba po večjem obsegu trgovine, kakor tudi po sami proizvodnji izdelkov. Od tedaj vseskozi povečujemo obseg svoje dejavnosti.
Kupili smo prve šivalne stroje in na trg prodrli s svojimi lastnimi modeli delovnih zaščitnih oblačil, kot so obleke, kombinezoni, halje, hlače, kape, …
Oblačila so izdelana iz izbranih materialov in v raznih barvnih kombinacijah. Stranke lahko same oblikujejo delovna zaščitna oblačila in izbirajo barvne kombinacije… ali pa jim predloge pripravimo mi.
V letu 2003 smo kupili prvi vezilni stroj. Vsa delovna zaščitna oblačila lahko opremimo z vezenim logom stranke, ki ga za vezenje pripravimo s posebnim računalniškim programom.
V letu 2004 smo svojo ponudbo razširili tudi na promocijski tekstil. Različnim podjetjem, društvom, ansamblom, organizacijam in drugim nudimo promocijski tekstil z vezenim ali tiskanim logotipom.
V zadnjem obdobju smo poslovanje razširili tudi na proizvodnjo, zastopanje in prodajo športne opreme.

Vizija

Vse na enem mestu, brez dodatnih stroškov in posrednikov.
S svojim znanjem želimo še naprej delovati kot zanesljivi partner, s katerim je poslovanje kakovostno, prijetno in učinkovito.
Svojim strankam ponujamo kakovostne rešitve in storitve ter se prilagajamo njihovim potrebam in potrebam na trgu.